Out Of Sight

Er en Drama film instrueret af John Herzfeld med skuespillerne Tom Sizemore, Danny Aiello, David O'Hara, Kelsey Grammer fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Den hårdføre Thumper og hans muskelmand Dominic beordres til at begå endnu et lejemord for deres chef, gangsteren Angelo. Thumper kæmper med sin samvittighed, der er begyndt at nage ham efter han har læst en bog om at skabe sig et bedre liv, men Angelo har ikke i sinde at slippe sin mand. Imens bliver bogen et viralt hit og seks fremmede med vidt forskellige baggrunde kommer til at påvirke hinandens liv på måder, de aldrig havde forestillet sig, mens medierne jagter bogens mystiske forfatter, som insisterer på at forblive anonym.

Out Of Sight

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel Reach Me
Instruktør John Herzfeld
Udgivelsesår 2014
Tags motiverende bog(motivational book)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere