Lady Macbeth

Er en Romantik, Drama film instrueret af William Oldroyd med skuespillerne Cosmo Jarvis, Ian Conningham, Golda Rosheuvel, Naomi Ackie fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Vi følger den unge kvinde Katherine, som bliver tvunget ind i et ægteskabsforhold. Manden behandler hende uretfærdigt, men en dag møder hun den unge Sebastian. De indleder en affære og bliver senere forelsket. For at de kan være sammen, bliver Katherine nu nødt til at komme ud af ægteskabet.

Lady Macbeth

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel Lady Macbeth
Instruktør William Oldroyd
Udgivelsesår 2017
Tags arrangeret ægteskab(arranged marriage), brudgom(groom), ældre mand yngre kvinde forholdet(older man younger woman relationship), falsk beskyldninger(false accusations), gravid kvinde(pregnant woman)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere