viljen til sejr

Er en Biografi, Sport, Drama film instrueret af Hugh Hudson med skuespillerne Struan Rodger, Nicholas Farrell, Peter Egan, Nigel Havers fra 1981

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Harald Abrahams, en ambitiøs, jødisk atlet, løber for at bekæmpe fordomme og for at opnå personlig berømmelse. Hans rival, Eric Liddell, en religiøs, skotsk missionær, kæmper for at ære Gud. Filmen er en inspirerende historie om kampgejst, styrke og hårde odds. Den kombinerer de fineste elementer fra den atletiske konkurrence med det menneskelige drama og er derfor blevet en overbevisende og tidløs filmklassiker.

viljen til sejr

Detaljer

Genre Biografi, Sport, Drama
Originaltitel viljen til sejr
Instruktør Hugh Hudson
Udgivelsesår 1981
Tags jødedommen(jewry), jøde(jew), Olympiske spil(olympic games), Skotland(scotland), patriotisme(patriotism), ambition, Underdog, Olympian Sport Team(olympian sports team)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film