ondskabens kirkegård

Er en Gyser, Drama film instrueret af Mary Lambert med skuespillerne Miko Hughes, Blaze Berdahl, Fred Gwynne, Dale Midkiff fra 1989

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

En flytning er for de fleste familier en ny begyndelse. Men for familien Creeds kunne det være begyndelsen til enden. For de er netop flyttet ind ved siden af et sted bygget af børn med skuffede drømme, dyrekirkegården. Det er et lillebitte område, der skjuler en gådefuld indiansk begravelsesplads, der kan genoplive de døde. Uhyggens mester, Stephen King, fører dig og familien Creeds til helvede og tilbage igen. (Men familien Creeds har ingen returbillet.) Din vejviser er den rare, gamle Jud Crandall, egnens flinke fyr, som kender livets hemmeligheder, men har set nok til fuldt og fast at tro at det "nogle gange er bedre at være død".

ondskabens kirkegård

Detaljer

Genre Gyser, Drama
Originaltitel ondskabens kirkegård
Instruktør Mary Lambert
Udgivelsesår 1989
Tags kvinde direktør(woman director), døde kat(dead cat), hoved skade(head injury), Pet, Pet kirkegård(pet cemetery), søn mord mor(son murders mother), død af patienten(death of patient), tab af Pet(loss of pet), døde elsker(dead lover)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere