politiskolen 5

Er en Action, Komedie, Krimi film instrueret af Alan Myerson med skuespillerne Bubba Smith, Marion Ramsey, Tab Thacker, Leslie Easterbrook fra 1988

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

De uniformerede fjolser er til kongres i Miami for at hædre deres afholdte chef Lassard, men forbryderne holder ikke ferie, selv om vore helte gør. Lassard bliver bortført, og selv ikke løftet om limbodans og fester på stranden kan forpurre vore frygtløse fjolser tumultagtige redningsforsøg. Så ned de hylende morsomme løjer med vore bevæbnede venner.

politiskolen 5

Detaljer

Genre Action, Komedie, Krimi
Originaltitel politiskolen 5
Instruktør Alan Myerson
Udgivelsesår 1988
Tags undersøgelsen(investigation), politiet operation(police operation), håndjern(handcuffs), politiet hverdagens liv(police everyday life), Miami Beach
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film