landet for længe siden

Er en Familie , Animation, Eventyr film instrueret af Don Bluth med skuespillerne Gabriel Damon, Candace Hutson, Helen Shaver, Pat Hingle fra 1988

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
- Dansk
99 kr Altid Se nu

Plot

Et nyt eventyr ser dagens lys Vi befinder os i tidsalderens begyndelse, da dinosaurerne levede. Verden var fuld af eventyr og fantasi, men også af farer og fjendtlighed. For den lille dinosaurus Lillefod, en af de sidste af sin art, er det en besværlig tid. Hans mål er Den Store Dal langt ude i bjergene, hvor der stadig er grønt og frodigt, og hvor ondskaben ikke findes. På hans vej lurer farer og onde dinosaurer, men han møder også gode venner, som gør ham selskab på rejsen. "Landet for længe siden" er en fantasifuld fortryllende fortælling for hele familien, tegnet af den verdens berømte Don Bluth.

landet for længe siden

Detaljer

Genre Familie , Animation, Eventyr
Originaltitel landet for længe siden
Instruktør Don Bluth
Udgivelsesår 1988
Tags tab af mor(loss of mother), dinosaur, Tyrannosaurus Rex, jordskælv(earthquake), vulkan, primitive tid(primitive time)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film