Jackpot til Dessert

Er en Komedie, Krimi film instrueret af Andrew Bergman med skuespillerne Bruno Kirby, Jon Polito, Matthew Broderick, Frank Whaley fra 1990

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

Clark er en ung filmstuderende, der kommer til New York for at studere. Efter en hel del modstand kommer han i kontakt med mafiabossen Carmine, der ansætter Clark som budbringere. Den naive Clark bliver snart involveret i en kriminel sammensværgelse, som han har meget svært ved at se en sikker vej ud af.

Jackpot til Dessert

Detaljer

Genre Komedie, Krimi
Originaltitel The Freshman
Instruktør Andrew Bergman
Udgivelsesår 1990
Tags hengivenhed(affection), spoof, middag(dinner), Godfather, importør(importer), film skole(film school), Vermont, ærinde Dreng(errand boy), majsmarken(cornfield), udryddelse(extinction), menu
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film