queen of the damned

Er en Fantasy, Gyser, Thriller film instrueret af Michael Rymer med skuespillerne Lena Olin, Vincent Perez, Aaliyah, Christian Manon fra 2002

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

I århundreder har hun ventet på at det rette væsen skulle hidkalde hende, så hun igen kunne regere over Hela sit onde rige. Hun er Akasha alle vampyrers ondsindede dronningemoder - den rette tid og den rette person for hende er kommet Aallyah spiller hovedrollen i "Queen of the Damned" en elegant vampyrfilm baseret på Anne Rices "The Vampire Chronicles". Stuart Townsend spiller Lestat dødninge-antihelten som vi tidligere har set i filmatiseringen af Rices "En vampyrs bekendelser". Denne gang bliver Lestat accepteret i en tatoveret, piercet og sortklædt verden. Han er rockstjerne, og hans berusende og uhygge-mættede sound sniger sig rundt i hele verden og vækker påny den almægtige Akashas begær. Sammen kan hun og Lestot herske for evigt. Men en voksende fascination vil måske ramme en pæl gennem deres herredømme. Lestats fascination af en dødelig af kød og blod.

queen of the damned

Detaljer

Genre Fantasy, Gyser, Thriller, Drama
Originaltitel queen of the damned
Instruktør Michael Rymer
Udgivelsesår 2002
Tags Rock Star, musik(music), dronning(queen), lys(light), hemmelighed samfund(secret society), vampyr(vampire), Fatal attraktion(fatal attraction), spontan forbrænding(spontaneous combustion)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film