kærlighed uden ord

Er en Romantik, Drama film instrueret af Randa Haines med skuespillerne John F. Cleary, Allison Gompf, William Hurt, John Limnidis fra 1986

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Kærlighed uden ord bygger på det succesrige Broadway-skuespil og handler om forholdet mellem den idealistiske speciallærer John Leeds og den egenrådige døve pige Sarah. I starten ser John udelukkende Sarah som en faglig udfordring, men snart udvikler deres forhold som lærer og elev sig til en så lidenskabelig kærlighed, at den nedbryder den mur af tavshed, der adskiller dem.

kærlighed uden ord

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel kærlighed uden ord
Instruktør Randa Haines
Udgivelsesår 1986
Tags kvinde direktør(woman director), døvstum(deaf-mute), mand-kvinde relation(man-woman relation), døve(deaf), lytter(listening)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film