RV

Er en Familie , Komedie, Eventyr film instrueret af Barry Sonnenfeld med skuespillerne Chloe Sonnenfeld, Deborah DeMille, Hunter Parrish, Brian Markinson fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

Robin Williams er i topform som en stresset familiefar, der forsøger at holde styr på det hele i en autocamper i denne vildt sjove familiekomedie med oplevelser, som vi alle kan nikke genkendende til. Familien Munro glæder sig meget til deres ferie på Hawaii, så da farens chef kræver, at han skal deltage i et møde i Colorado, hvis han vil beholde sit job, er han nødt til at udtænke en alternativ ferieplan.

RV

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Eventyr
Originaltitel RV
Instruktør Barry Sonnenfeld
Udgivelsesår 2006
Tags far-søn forholdet(father-son relationship), Camping, slapstick, ægteskab(marriage), bil Crash(car crash), familie ferie(family vacation), familie ferie(family holiday), arbejdsnarkoman(workaholic), Colorado, Rocky bjerge(rocky mountains)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film