Ice Age 2: På tynd is

Er en Action, Animation, Eventyr film instrueret af Carlos Saldanha med skuespillerne Denis Leary, Peter Ackerman, Josh Peck, Caitlin Rose Anderson fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
- Dansk
99 kr Altid Se nu

Plot

Manfred, Sid og Diego vender tilbage i endnu et fantastisk eventyr. Istiden er ved at være forbi. Alle dyrene elsker den nye verden – et smeltende paradis fyldt med springvand, gejsere, vandhuller og mudderbade. Men da Manfred, Sid og Diego pludselig bliver klar over, at al den smeltede is med tiden vil oversvømme deres dal, bliver de nødt til at advare alle. Samtidig må de på en eller anden måde finde ud af, hvordan de slipper væk fra den oversvømmelse, der truer lige om hjørnet. ngder af vand og mudderpøle. Se frem til at opleve Scrat i en endnu større og heltemodig rolle i Ice Age 2

Ice Age 2: På tynd is

Detaljer

Genre Action, Animation, Eventyr
Originaltitel Ice Age: The Meltdown
Instruktør Carlos Saldanha
Udgivelsesår 2006
Tags elskere(lovers), isbjerg(iceberg), eventyr(adventure), Ice alder(ice age), oversvømmelser(flooding), mammut(mammoth), Sloth, barriere Ice(barrier ice), Ice smeltning(ice melting), syndflod(deluge), sabel tandet- Tiger(saber-toothed tiger)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film