P.S.

Er en Fantasy, Komedie, Drama film instrueret af Dylan Kidd med skuespillerne Topher Grace, Paul Rudd, Laura Linney, Lois Smith fra 2004

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
39 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
39 kr Altid Se nu

Plot

Louise Harrington er en fraskilt kvinde i 30'erne, som arbejder på et universitet. Louise er succesfuld og velrespekteret blandt kollegerne, men hun synes alligevel, at der mangler noget i hendes liv. Da hun skal tale med den kommende studerende Scott, som er mindst 15 år yngre end hende, indser hun, at han ligner hendes kæreste fra high school på en prik. De spilder ingen tid efter samtalen og indleder en affære. Længes Louise ganske enkelt efter sin gamle flamme?

P.S.

Detaljer

Genre Fantasy, Komedie, Drama
Originaltitel P.S.
Instruktør Dylan Kidd
Udgivelsesår 2004
Tags bedste ven(best friend), utroskab(infidelity), vin(wine), jalousi(jealousy), maler(painter), kunst(art), maleri(painting), orgasme(orgasm), makeup, pie
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film