Operation Avalanche

Er en Thriller film instrueret af Matt Johnson med skuespillerne Ray James, Brad Brackenridge, Samantha Michelle, Joe J. Thomas fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

I 1967 har CIA en mistanke om, at der er en russisk muldvarp i NASA, som saboterer Apollo-programmet. De sender derfor to unge agenter på en undercover-mission forklædt som dokumentarister, der skal dokumentere NASAs kapløb til månen. Men det de opdager, er langt mere chokerende end den sovjetiske spion. Noget tyder nemlig på, at regeringen skjuler en langt større hemmelighed om Apollo.

Operation Avalanche

Detaljer

Genre Thriller
Originaltitel Operation Avalanche
Instruktør Matt Johnson
Udgivelsesår 2016
Tags sammensværgelse(conspiracy), NASA, CIA, bil Chase(car chase), fundet optagelser(found footage), 1960s, russisk Spy(russian spy), CIA agent, Månen(moon), Månen landing(moon landing), Kubrick, håndholdte kamera(handheld camera), Apollo program, apollo 11
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere