The Hunting Party

Er en Action, Komedie, Thriller film instrueret af Richard Shepard med skuespillerne Goran Kostić, Sanela Seferagic, Ljubomir Kerekeš, Mark Ivanir fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

Den fallerede stjerne-krigsreporter, Simon Hunt og hans tidligere kameramand, Duck tager sammen med den purunge journalist, Benjamin på en fandenivoldsk mission. De vil fi nde den mest eftersøgte krigsforbryder, også kendt som, The Fox, i Bosnien. Deres jagt bringer dem dybt ind i fjendens land. De er hele tiden tæt på, men der er flere, der forsøger at forhindre dem i at nå målet. Inden længe er de fanget i et farligt dobbeltspil. Og da de bliver mistænkt for at være fra CIA, er det pludselig et spørgsmål om, hvem der jager hvem. Det er et kæmpe scoop, men lever de længe nok til at kunne fortælle historien?

The Hunting Party

Detaljer

Genre Action, Komedie, Thriller, Drama, Eventyr
Originaltitel The Hunting Party
Instruktør Richard Shepard
Udgivelsesår 2007
Tags Spy, journalist, journalistik(journalism), Hotel, civile krig(civil war), krig(war), krig forbrydelser(war crimes), skjult kamera(hidden camera), krig offer(war victim), krig korrespondent(war correspondent), Balkan krig(balkan war), Serbien(serbia)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film