Spark

Er en Familie , Komedie, Animation film instrueret af Aaron Woodley med skuespillerne Patrick Stewart, Jason Deline, Jace Norman, Susan Sarandon fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
119 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
39 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
119 kr Altid Se nu
- Engelsk
119 kr Altid Se nu

Plot

For 13 år siden overtog den magt-gale General Zhong kontrollen over planeten 'Bana', som nu ligger i ruiner. Zhongs plan er at overtage universet, hvilket kræver at han udnytter styrken fra et ældgammelt bæst kaldet Kraken. De tre venner Spark, Chunk og Vix vil gøre alt i deres magt for at stoppe Zhongs onde planer. De drager derfor ud på en farefuld rejse for at bekæmpe Zhong og redde universet. SPARK er et actionfyldt science fiction-eventyr med humor og hjerte.

Spark

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Animation, Eventyr
Originaltitel Spark: A Space Tail
Instruktør Aaron Woodley
Udgivelsesår 2016
Tags plads(space), sort hul(black hole), abe(monkey), taler dyr(talking animal), lodne(furry), plads monster(space monster)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere