Evidence

Er en Kriminal, Gyser, Thriller film instrueret af Olatunde Osunsanmi med skuespillerne Aml Ameen, Chris Jai Alex, Stephen Moyer, Dale Dickey fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

Radha Mitchell (Silent Hill) og Stephen Moyer (True Blood) spiller politifolkene Burquez og Reese, der skal finde ud af hvorfor 5 mennesker er blevet brutalt myrdet på en øde benzintank. De eneste beviser politiet har at gå ud fra er optagelserne fra ofrenes forskellige videokameraer og mobiltelefoner. Da de begynder at gennemgå disse optagelser går det op for dem at morderen leger med dem. Nu gælder det om at løse mysteriet og afsløre gerningsmanden før han slår til igen.

Evidence

Detaljer

Genre Kriminal, Gyser, Thriller
Originaltitel Evidence
Instruktør Olatunde Osunsanmi
Udgivelsesår 2013
Tags politiet(police), brand(fire), flere mord(multiple murders), kollision(collision), vildledende oplysninger(misleading information), rystende kamera(shaky camera)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film