Mød vores nabo

Er en Action, Komedie, Thriller film instrueret af Danny DeVito med skuespillerne Cheryl Klein, John Hamburg, Jenette Goldstein, Swoosie Kurtz fra 2003

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Alex Rose og Nancy Kendrick er et ungt par, der leder efter deres drømmehjem i New York. Og da de endelig finder en lejlighed i Brooklyn, er forventningerne naturligvis skyhøje. Den eneste hage er imidlertid den gamle fru Connelly, der bor i den huslejeregulerede lejlighed over dem. Men idet de antager at hun er syg, ja så tager de simpelthen chancen. De får sig imidlertid et chok, da de opdager at hun er en dame der ser fjernsyn med lyden på fuld styrke hele dagen, og så spiller hun tillige i et orkester. Det der begynder som en irritation, udvikler sig til at blive en krig, da Nancy mister sit job. Og da Alex er forfatter og Nancy er arbejdsløs, er de nu fanget i deres hjem, med den utålelige fru Connelly i lejligheden over dem. Frustrationen bliver til mordfantasier, mens de planlægger hvordan de skal tage livet af den irriterende overbo.

Mød vores nabo

Detaljer

Genre Action, Komedie, Thriller
Originaltitel Duplex
Instruktør Danny DeVito
Udgivelsesår 2003
Tags nye hjem(new home), nabo nabo forholdet(neighbor neighbor relationship), mørk komedie(dark comedy)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere