My Generation

Er en Historisk, Dokumentar film instrueret af David Batty med skuespillerne Joan Collins, Mary Quant, Marianne Faithfull, John Lennon fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu

Plot

Den levende og inspirerende historie om 1960'ernes eksplosion af popkultur set fra synspunktet af den britiske filmlegende, OSCAR-, BAFTA-vinder, Michael Caine. Den giver en insiders syn på det britiske samfund under udvikling: en verden fuld af passionerede personer, der gør oprør mod mange års elitistisk og finkulturelt samfund. Caine selv fortæller og er med i filmen sammen med The Beatles, Twiggy, David Bailey, Mary Quant, The Rolling Stones, David Hockney og mange andre ikoniske navne, med et soundtrack af epokens største hits.

My Generation

Detaljer

Genre Historisk, Dokumentar
Originaltitel My Generation
Instruktør David Batty
Udgivelsesår 2017
Tags den Beatles(the beatles), svingende 401(swinging 60s), svingende london(swinging london), den rullende sten(the rolling stones)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere