Eagle Eye

Er en Action, Kriminal, Thriller film instrueret af D.J. Caruso med skuespillerne Charles Carroll, Julianne Moore, Deborah Strang, Dariush Kashani fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

En doven fyr uden mål med livet bliver uden at forstå hvorfor knyttet til en berygtet terroristcelle, og er derfor pludselig jaget af politiet.

Eagle Eye

Detaljer

Genre Action, Kriminal, Thriller
Originaltitel Eagle Eye
Instruktør D.J. Caruso
Udgivelsesår 2008
Tags FBI agent, FBI, gidsel(hostage), hemmelighed identitet(secret identity), Washington DC(washington d.c.), Twin Brother, kunstige intelligens(artificial intelligence), teknologi(technology), Pentagon
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film