The Mission

Er en Action, Historisk, Drama film instrueret af Roland Joffé med skuespillerne Chuck Low, Liam Neeson, Cherie Lunghi, Aidan Quinn fra 1986

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Spanien og Portugal trækker i 1750 grænserne op mellem landenes områder i Sydamerika. Hensigten er at bestemme, hvad der skal gøres med de landområder, som de mægtige jesuitter ejer. Da en jesuitpræst lider martyrdøden inde i junglen, tager Fader Gabriel afsted for at få kontakt med indianerne, som står bag handlingen. De er berygtede for deres grusomhed og takket været hans musik, bliver han venner med dem. En bande slavehandlere under ledelse af lejesoldaten, Mendoza, er også taget afsted mod junglen. Ingen af de to ved, at de begge snart skal befinde sig på samme side i kampen for at bevare indianernes liv og rettigheder.

The Mission

Detaljer

Genre Action, Historisk, Drama, Eventyr
Originaltitel The Mission
Instruktør Roland Joffé
Udgivelsesår 1986
Tags indiske(indian), Brasilien(brazil), mission, spansk(spanish), portugisisk(portuguese), KoLay
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film