Charro!

Er en Action, Western, Drama film instrueret af Charles Marquis Warren med skuespillerne James Almanzar, Christa Lang, Barbara Werle, Harry Landers fra 1969

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

De fleste Elvis Presley-film passer nydeligt ind i en skabelon fyldt med piger, skønsang og hvem-elsker-hvem-komplikationer. Ligesom sin benhårde hovedperson er westernfilmen Charro! noget ganske andet. Den Elvis, vi ser på skærmen her, er ikke den nydelige, arketypiske amerikanske knægt, som står klar til at slå sig løs på stranden eller på dansegulvet. Hans ansigt er dækket af kraftige skægstubbe, hans hat er trukket langt ned over øjnene, og et tørklæde skjuler et grimt ar, som afslører ham som morder. Filmen er skrevet og instrueret af Charles Marquis Warren (skaberen af tv-serierne Gunsmoke, Rawhide og The Virginian) og er en kras Nevada-saga, hvori vi følger en tidligere kriminel, der forsøger at komme på rette spor – men han har et regnskab, der skal gøres op, da hans eget slæng får ham hængt op på et røveri, de selv har begået.

Charro!

Detaljer

Genre Action, Western, Drama
Originaltitel Charro!
Instruktør Charles Marquis Warren
Udgivelsesår 1969
Tags ildkampen(gunfight), mexicanske(mexican), kanon(cannon)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere