hard eight

Er en Thriller, Krimi, Drama film instrueret af Paul Thomas Anderson med skuespillerne Wynn White, Samuel L. Jackson, Andy Breen, Carrie McVey fra 1997

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

På en café byder gambleren Sydney den ung mand John på en kop kaffe. John mangler penge, og Sydney tilbyder at tage ham med til Las Vegas og lære ham at vinde penge ved spil. John er skeptisk, men ender med at sige ja til tilbuddet. I spillebyen lærer John alle tricks'ene og forelsker sig i servitricen Clementine, men han ved ikke, at der er en særlig grund til, at Sydney har udvalgt ham.

hard eight

Detaljer

Genre Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel hard eight
Instruktør Paul Thomas Anderson
Udgivelsesår 1997
Tags indie, afpresning(blackmail), gambling gæld(gambling debts), gambling, prostitueret(prostitute), Casino, gidseltagning(hostage-taking), uafhængige film(independent film), snyd(cheating), mand venskab(male friendship)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film