G.I. Joe: Retaliation

Er en Science fiction, Action, Thriller film instrueret af Jon M. Chu med skuespillerne Ravi Naidu, Ray Stevenson, Dwayne Johnson, Arnold Vosloo fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

I denne actionmættede opfølger til G.I. Joe: The Rise of Cobra bliver antiterrorenheden narret af lejesoldaten Zartan og anklaget for forræderi.

G.I. Joe: Retaliation

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Thriller, Eventyr
Originaltitel G.I. Joe: Retaliation
Instruktør Jon M. Chu
Udgivelsesår 2013
Tags overvågning(surveillance), Slaget(battle), terror, sammensværgelse(conspiracy), Assassin, eksplosion(explosion), Rescue, hemmelighed(secret), snigmorder(assasin), teknologi(technology), missil(missile), sprænghoved(warhead), formand(president), Cobra
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film