Rollerball

Er en Science fiction, Action, Sport film instrueret af John McTiernan med skuespillerne Steven P. Park, Gabor Zsigovics, George Ghali, Angelo Pedari fra 2002

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

Jonathan bliver opfordret til at deltage i en ny voldelig sport kaldet Rollerball, der er en blanding mellem rugby og basketball, bare med rulleskøjter og næsten uden regler. Jonathan erfarer hurtigt, at publikum vil se blod, og begynder at fremprovokere de voldelige sammenstød - men hvad er prisen? Genindspilning af kultklassiker fra 1975.

Rollerball

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Sport, Thriller
Originaltitel Rollerball
Instruktør John McTiernan
Udgivelsesår 2002
Tags Dystopia, Sport, brydning(wrestling), Manager, Arena, rulleskøjter(roller-skating), motorcykel Racing(motorcycle racing), rulleskøjte(rollerskating), fremtidige Sport(future sport)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film