Behind Enemy Lines - Seal Team 8

Er en Action, Drama film instrueret af Roel Reiné med skuespillerne Tanya van Graan, Warrick Grier, Langley Kirkwood, Darron Meyer fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Under en hemmelig misson i Afrika bliver et lille Navy SEALS-team sendt ud for at afsløre et forestående salg af en massiv mængde uran fra en mine. Den lille gruppe har mindre end 36 timer til at kæmpe sig forbi en hensynsløs krigsherres hær, som bevogter denne hemmelige minedrift, der er skjult dybt inde i det forræderiske Congo. En af Amerikas største trusler er tæt på at opnå den sidste brik til ægte atomkraft, og det er kun Team Seal 8, der kan stoppe dem og dermed afværge en af de største trusler mod menneskeheden nogensinde.

Behind Enemy Lines - Seal Team 8

Detaljer

Genre Action, Drama
Originaltitel Seal Team Eight: Behind Enemy Lines
Instruktør Roel Reiné, Roel Reine
Udgivelsesår 2014
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere