The Program

Er en Biografi, Sport, Drama film instrueret af Stephen Frears med skuespillerne Chris O'Dowd, Sid Phoenix, Guillaume Canet, Lee Pace fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu

Plot

Efter en hård kamp mod kræft vendte Lance Armstrong (Ben Foster) i 1999 tilbage til cykelsporten. Han var mere fokuseret end nogensinde, og målet var at vinde Tour de France. Med hjælp fra den italienske læge Michele Ferrari og sportsdirektør Johan Bruyneel udviklede han det mest sofistikerede dopingprogram i cykelhistorien. Dopingprogrammet gjorde det muligt for Armstrong og hans hold at dominere cykelsporten og vinde Tour de France syv gange – en uhørt præstation. Undervejs var der kun få, der turde stille kritiske spørgsmål om sportseventyret. En af de få var journalisten David Walsh (Chris O'Dowd) fra Sunday Times. Han havde svært ved at tro, at 'verdens bedste cykelrytter' var ren. Walshs kamp for at afsløre Armstrong var tæt på at koste ham jobbet, og Walsh blev udstødt fra cykelsportsmiljøet. Det kostede Sunday Times millioner af kroner i sagsomkostninger, men det lykkedes til sidst for Walsh at afsløre den utrolige sandhed om et af de største bedrag i nyere tid.

The Program

Detaljer

Genre Biografi, Sport, Drama
Originaltitel The Program
Instruktør Stephen Frears
Udgivelsesår 2015
Tags Sport, biografi(biography), Tour de Frankrig(tour de france)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film