Inherent Vice

Er en Komedie, Krimi, Drama film instrueret af Paul Thomas Anderson med skuespillerne Katie Schwartz, Martin Dew, Andrew Simpson, Martin Donovan fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

L.A. 1970. Den omtågede privatdetektiv Doc Sportello opsøges af sin eks, Shasta Fay. Hun beder Doc om hjælp til at forpurre et komplot, som hendes nye elskers kone har udtænkt for at få den stenrige gom smidt i galehuset. Før Doc kan sige "knæhøj karse", er Shasta og hendes elsker sporløst væk. Doc tumler ud på opgaven og mister hurtigt tråden i byens virvar af excentriske originaler og farlige pigebørn.

Inherent Vice

Detaljer

Genre Komedie, Krimi, Drama
Originaltitel Inherent Vice
Instruktør Paul Thomas Anderson
Udgivelsesår 2014
Tags Los Angeles, baseret på roman(based on novel), 1970s, privat investigator(private investigator), rygning marihuana(smoking marijuana), 1960s
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film