french connection 2, the

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af John Frankenheimer med skuespillerne Fernando Rey, Bernard Fresson, Cathleen Nesbitt, André Penvern fra 1975

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

French Connection II, Frankenheimers fortsættelse til The French Connection, foregår i Marseille og er bragende go’ underholdning og fungerer faktisk bedre på dét plan end etteren, men den er ingenlunde den kunstneriske bedrift, som den første film var. “Popeye” Doyle er modvilligt taget til Frankrig for at fange “Frog no. 1”, hvor hans brovtende karakter og bisseagtige metoder selvfølgelig møder modstand fra sine franske kollegaer. Doyle ryger i en fælde, og filmens anden akt er temmelig “edgy”, fordi Doyle tvinges til at blive afhængig af heroin. Men efter en “kold tyrker” går jagten atter ind på Charnier.

french connection 2, the

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel french connection 2, the
Instruktør John Frankenheimer
Udgivelsesår 1975
Tags politimand(policeman), detektiv(detective), stof afhængighed(drug addiction), undersøgelsen(investigation), Frankrig(france), heroin, Marseille, ulovlig narkotika(illegal drugs)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film