The Foreigner

Er en Action, Thriller film instrueret af Martin Campbell med skuespillerne Begona F. Martin, John Cronin, Ekran Mustafa, Simon Kunz fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
149 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
149 kr Altid Se nu

Plot

En ydmyg restaurantsejer, der har lagt sin barske fortid bag sig, beslutter sig for at søge retfærdighed, efter hans eneste datter er myrdet i et terrorangreb. En katten-efter-musen jagt starter, da han opdager, at en politiker i den irske regering sidder med en vigtig brik for at finde dem, der stod bag.

The Foreigner

Detaljer

Genre Action, Thriller
Originaltitel The Foreigner
Instruktør Martin Campbell
Udgivelsesår 2017
Tags baseret på roman(based on novel), bombe(bomb), teenage Pige(teenage girl), vold(violence), død(death), Martial kunst(martial arts), terrorisme(terrorism), Trap, Woods, laptop, IRA, United Kongerige(united kingdom), london england
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere