20 million miles to earth

Er en Science fiction, Fantasy, Thriller film instrueret af Nathan H. Juran med skuespillerne Jan Arvan, Tito Vuolo, John Zaremba, Arthur Space fra 1957

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
39 kr. for Altid
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
39 kr Altid Se nu
59 kr Altid Se nu

Plot

På vej hjem fra Venus styrter et af den amerikanske hærs rumskibe ned i havet ud for Sicilien, en ulykke som kun oberst Calder overlever - tror han. En forseglet container bliver også bjerget fra vraget, og da en zoolog og hans barnebarn åbner den, slipper en uhyggelig, slimet masse ud. I løbet af natten vokser det rædselsvækkende uhyre sig dobbelt så stort. I desperation sender Calder bud efter hæren for at hjælpe med at bekæmpe monstret, der har søgt tilflugt på toppen af Colosseum i Rom. Men det kræver mere end almindelige, menneskeskabte våben, hvis de skal stoppe dette uhyggelige væsen fra det ukendte og redde jorden fra undergang.

20 million miles to earth

Detaljer

Genre Science fiction, Fantasy, Thriller
Originaltitel 20 million miles to earth
Instruktør Nathan H. Juran, Nathan Juran
Udgivelsesår 1957
Tags Italien(italy), plads rejse(space travel), Monster, plads(space), elefant(elephant), Rom(rome), helikopter(helicopter), Stop motion animation, militære(military), dykker(diver), Venus den Planet(venus the planet), venusian
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film