your highness

Er en Action, Fantasy, Komedie film instrueret af David Gordon Green med skuespillerne John Fricker, Julian Rhind-Tutt, Michael Clarke Duncan, David Garrick fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

I skyggen af den tapre prins Fabious står - eller rettere, ligger - hans drivert af en lillebror, Thadeous. Han er dødtræt af at blive trumfet af brormand, der slår drager til plukfisk og redder ungmøer på stribe. Men da Fabious' udkårne bortføres af en ond troldmand, bliver Thadeous beordret af kongen til at ledsage Fabious på redningstogtet. Også en kvindelig kriger, Isabel, slutter sig til eventyret.

your highness

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Komedie, Eventyr
Originaltitel your highness
Instruktør David Gordon Green
Udgivelsesår 2011
Tags Ridder(knight), Kongen(king), Prins(prince), prinsesse(princess), hævn(revenge), Jomfru(virgin), bryllup(wedding), Dragon, sværd og sorcerery(sword and sorcerery), forræder(traitor), kidnapper, Minotaur
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film