Gods and Generals

Er en Drama film instrueret af Ronald F. Maxwell med skuespillerne Jeremy London, Billy Campbell, Frankie Faison, Ryan Cutrona fra 2003

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Den tænksomme universitetsprofessor Thomas Jackson flygter ikke fra ondskaben. Han brænder så meget for sagen, at han er frygtløs på slagmarken og får øgenavnet "Stonewall" Jackson. Det er en fortælling om den troskab og stridslyst der prægede borgerkrigen i de tidlige år. Omdrejningspunktet er tre tapre mænd og tre skæbnesvangre slag...

Gods and Generals

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel Gods and Generals
Instruktør Ronald F. Maxwell
Udgivelsesår 2003
Tags Slaget(battle), amerikansk civile krig(american civil war), krig(war), konfødererede soldat(confederate soldier), Union soldat(union soldier), løsrivelse(secession)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere