Dirch

Er en Drama film instrueret af Martin Zandvliet med skuespillerne Annika Aakjær, Morten Kirkskov, Laura Christensen, Alberte Elvira Nørregaard fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

I slutningen af 1950'erne tager komikerduoen Kellerdirk danskerne med storm. Parringen af den intense Kjeld Petersen og det lange hyl Dirch Passer tager kegler både på og uden for scenen, men hvor Passer elsker at klovne for publikum, mener Petersen sig for fin til den lette metier. Da Kjeld pludselig dør i 1961, føler Dirch sig forladt og alene i verden - uanset hvor mange kvinder han søger trøst hos.

Dirch

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel Dirch
Instruktør Martin Zandvliet
Udgivelsesår 2011
Tags venskab(friendship), biografi(biography), Danmark(denmark), baseret på True historie(based on true story), humor, ydeevne(performance)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film