Buried

Er en Kriminal, Thriller, Drama film instrueret af Rodrigo Cortés med skuespillerne Joe Guarneri, Kali Rocha, Ivana Miño, Robert Clotworthy fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Paul Conroy er ikke klar til at dø! Men da han vågner op levende begravet i en kasse under jorden, begynder en kamp mod alle odds for at blive reddet. Med i kassen har Paul en lighter og en mobiltelefon, der er ved at løbe tør for batteri. Den unge lastbilchauffør og familiefar forsøger desperat at få kontakt til omverdenen og på at forstå, hvorfor han er havnet i denne katastrofale situation og hvem der står bag. Mens ilten langsomt forsvinder, begynder den ultimative kamp for overlevelse.

Buried

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller, Drama
Originaltitel Buried
Instruktør Rodrigo Cortés
Udgivelsesår 2010
Tags aftercreditsstinger, isolation, begravet i live(buried alive), terrorisme(terrorism), overlevelse(survival), fare(danger), jagter og løb(chases and races), celle telefon(cell phone), kisten(coffin), race mod tid(race against time), ørken(desert), psykologiske(psychological), fangenskab(captivity), sind og sjæl(mind and soul), begrænset(confined)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film