tre små piger

Er en Musical, Komedie, Diverse film instrueret af Ebbe Langberg med skuespillerne Malene Schwartz, Daimi, Susse Wold, Ove Sprogøe fra 1966

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Greven har mistet alle sine penge, hvorfor han sammen med sine tre døtre, Beate, Marie og Annette bor til leje hos fru Munke. Da tre unge mænd erklærer deres kærlighed til pigerne, skal de hver især vurderes i.f.t. deres indkomst. Alt går planlagt indtil hertuginde de Groos ønsker sit skvat af en søn gift med Beate. Faderen slår straks til. Beate er forelsket i Frands, en rig plantageejer fra Java, hvorfor hun nægter at gifte sig med hertugindens søn. Hendes søster Annette og hendes kæreste Gottlieb tager nu affære, således at alle tre piger kan få den de elsker.

tre små piger

Detaljer

Genre Musical, Komedie, Diverse
Originaltitel tre små piger
Instruktør Ebbe Langberg
Udgivelsesår 1966
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere