Lost In Translation

Er en Drama film instrueret af Sofia Coppola med skuespillerne Fumihiro Hayashi, Daiamondo Yukai, Osamu Shigematu, Akiko Takeshita fra 2003

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Bob Harris er en amerikansk filmstjerne, der rejser til Tokyo for at medvirke i en reklamefilm for whisky. Der møder han Charlotte, en ung amerikansk kvinde, som er fulgt med sin mand til Japan. Et venskab opstår mellem Bob og Charlotte, som begge er lige forvildede i det totalt fremmede miljø, de er havnet i.

Lost In Translation

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel Lost in Translation
Instruktør Sofia Coppola
Udgivelsesår 2003
Tags kvinde direktør(woman director), aftercreditsstinger, unsociability, alder forskellen(age difference), Hotel værelse(hotel room), pop Star, øvre klasse(upper class), kommercielle(commercial), Karaoke, hjemve(homesickness), kultur sammenstød(culture clash), jet lag
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film