Beginners

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Mike Mills med skuespillerne Terry Walters, Lou Taylor Pucci, Patrick L. Birkett, Michael Chieffo fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Oliver (Ewan McGregor) har lige mistet sin far (Christopher Plummer), da han møder den spændende og uforudsigelige Anna (Mèlanie Laurent). Olivers nye kærlighed får ham til at mindes sin far, der efter 45 ægteskab, som enkemand, sprang ud af skabet og levede et vildt og vidunderligt liv med den meget yngre kæreste Andy (Goran Visnjic). Farens nye, umiddelbare livsførelse gav anledning til både sjove og bevægende situationer, og oplevelsen bragte far og søn tættere på hinanden, end de nogensinde havde været. Nu bestræber Oliver sig på at elske Anna med samme humor, det samme mod og den samme ustyrlige glæde, som hans far lærte ham.

Beginners

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel Beginners
Instruktør Mike Mills
Udgivelsesår 2010
Tags tab af mor(loss of mother), bøsse(gay), kommer ud(coming out), kræft(cancer), tab af far(loss of father), hemmelighed(secret), part. kommer ud(party. coming out), bøsse ældre(gay elderly), Oscar vinder 2011(Oscar winner 2011)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film