Arthur og minimoyserne

Er en Familie , Fantasy, Animation film instrueret af Luc Besson med skuespillerne Oxmo Puccino, Jerry Di Giacomo, Aba Koïta, Eric Balliet fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
69 kr Altid Se nu

Plot

Arthur er en livlig 10-årig dreng, som bor med sin bedstemor, mens hans forældre leder efter arbejde. Hans bedstefar har været forsvundet i adskillige år, men nu skal det hus, som Arthur og bedstemoren bor i, rives ned for at give plads til et lejlighedskompleks, med mindre Arthurs bedstefar kommer tilbage for at skrive under på nogle dokumenter og tilbagebetale familiens gæld. Men Arthur opdager, at han muligvis vil kunne redde familiens hjem med hjælp fra "minimoy'erne", nogle små skabninger på størrelse med en tand, som lever i familiens have. Arthurs bedstefar hjalp minimoy'erne med at flytte ind i haven i sin tid, og de små skabninger har en skjult skat bestående af rubiner. Vil det lykkes Arthur at redde familiens hus fra at blive revet ned?

Arthur og minimoyserne

Detaljer

Genre Familie , Fantasy, Animation, Eventyr
Originaltitel Arthur et les Minimoys
Instruktør Luc Besson
Udgivelsesår 2006
Tags familie(family), fantasy verden(fantasy world), bedstefar barnebarn forholdet(grandfather grandson relationship), stakkel(wretch), skat jagt(treasure hunt), immobilienhai, forsvinden(disappearance)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film