Den sidste konge

Er en Action, Drama film instrueret af Nils Gaup med skuespillerne Pål Sverre Hagen, inga ibsdotter lilleaas, Jeppe Beck Laursen, Elg Elgesem fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
49 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
49 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

'Den sidste konge' foregår i Norge i år 1204. Landet hærges af borgerkrig. På den ene side står Birkebeinerne - på den anden ærkefjenden Baglerne, støttet af danskerne og den rige pavekirke. Med våben i hånd regerer de Østlandet. Da Birkebeinerkongen Håkon Sverresson dør på mystisk vis, tror alle, at blodlinjerne i kongeæten er brudt, og at ingen arving findes. Det viser sig derimod, at kongen har fået en uægte søn. Barnet, opkaldt Håkon efter sin far, vogtes i dyb hemmelighed midt i Baglernes område. For at redde ham fra den sikre død må Birkebeinerne fragte knægten til Nidaros.

Den sidste konge

Detaljer

Genre Action, Drama
Originaltitel Birkebeinerne
Instruktør Nils Gaup
Udgivelsesår 2016
Tags civile krig(civil war), Norge(norway)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film