seasoning house, the

Er en Gyser, Thriller, Drama film instrueret af Paul Hyett med skuespillerne Philip Anthony, Sean Pertwee, Tommie Grabiec, Dominique Provost-Chalkley fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
129 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
129 kr Altid Se nu

Plot

Seasoning House er et dystert og sjælløst sted, hvor unge piger købes og sælges til mænds fornøjelse. Angel er en ung, forældreløs pige, gjort til slave af Viktor. Uden at hendes herre ved det, bevæger hun sig mellem husets vægge og krybekælder - hvor hun i tavshed observerer, lærer og planlægger sin flugt. Da hendes nærmeste fortrolige bliver dræbt på bestialsk vis, kan Angel ikke længere beherske sin vrede og hun sætter sig for at opnå retfærdighed ved hjælp af opfindsomhed og brutalitet.

seasoning house, the

Detaljer

Genre Gyser, Thriller, Drama
Originaltitel seasoning house, the
Instruktør Paul Hyett
Udgivelsesår 2012
Tags hævn(revenge), tvunget prostitution(forced prostitution), jord krig(land war), Balkan(balkans)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film