Toy Story

Er en Komedie, Animation, Eventyr film instrueret af John Lasseter med skuespillerne Kendall Cunningham, Scott McAfee, Jeff Pidgeon, Tom Hanks fra 1995

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 45 kr. for 48 timer
Køb
149 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
- Engelsk
45 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
149 kr Altid Se nu

Plot

Dukken Woody har altid været Anders' favoritlegetøj. Og det er ikke så mærkeligt, for han er jo en cool sherif med et hjerte af guld. Men da Anders får den nye, superseje space ranger Buzz Lightyear i fødselsdagsgave, må Woody overdrage førstepladsen.

Toy Story

Detaljer

Genre Komedie, Animation, Eventyr
Originaltitel Toy Story
Instruktør John Lasseter
Udgivelsesår 1995
Tags venskab(friendship), Pixar, Dreng(boy), venner(friends), rivalisering(rivalry), animation, legetøj(toy), jalousi(jealousy), legetøj kommer til liv(toy comes to life), Dreng næste døren(boy next door), nye legetøj(new toy), KoLay, legetøj historie(toy story)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film