Caged

Er en Gyser, Thriller film instrueret af Yann Gozlan med skuespillerne Goran Kostić, Philippe Krhajac, Typhaine Hilaire, Zoé Félix fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Et sted i Østeuropa. Carole er en ung sygeplejerske, der arbejder for en international hjælpeorganisation. Hendes del af opgaven er løst, og hun er ved at være klar til at vende tilbage til Frankrig efter et veludført job. På vej mod den nærmeste by beslutter Carole og to af hendes kolleger sig for at skyde genvej. Noget de aldrig skulle have gjort. Snart står de ansigt til ansigt med en gruppe maskerede mænd, der kidnapper de tre og holder dem fanget på en gammel gård. hurtigt går den forfærdelige sandhed op for Carole. Hvis hun vil overleve, er der kun en mulighed, flugt.

Caged

Detaljer

Genre Gyser, Thriller
Originaltitel Captifs
Instruktør Yann Gozlan
Udgivelsesår 2010
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere