007 - spectre

Er en Action, Thriller, Eventyr film instrueret af Sam Mendes med skuespillerne Erick Hayden, Marco Zingaro, Pezhmaan Alinia, Sargon Yelda fra 2015

Sammenlign priser

Køb
169 kr. for Altid
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
169 kr Altid Se nu

Plot

'Spectre' begynder med James Bond på en uautoriseret solomission i Mexico, der efterlader dele af hovedstaden i ruiner. MI6 er alt andet end begejstrede for agentens rebelske adfærd, og den hæderkronede afdeling er samtidig i fare for at blive nedlagt til fordel for et globalt overvågningssystem. Bond får karantæne, men det afholder ikke den egenrådige agent fra at fortsætte sin mission. En hemmelig besked fra den tidligere M bringer ham på sporet af en italiensk enke og et forbrydersyndikatet med stor indflydelse på verdens magtbalance. Syndikatet, der kalder sig SPECTRE, bliver ikke kun Agent 007’s hidtil største udfordring. Det trækker også tråde til James Bonds fortid.

007 - spectre

Detaljer

Genre Action, Thriller, Eventyr
Originaltitel 007 - spectre
Instruktør Sam Mendes
Udgivelsesår 2015
Tags Spy, baseret på roman(based on novel), efterfølger(sequel), hemmelighed agent(secret agent), United Kongerige(united kingdom), MI6, James Bond, Bond Pige(bond girl), Oscar vinder 2015(Oscar winner 2015)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film