body, the

Er en Kriminal, Thriller film instrueret af Oriol Paulo med skuespillerne Hugo Silva, Belén Rueda, Pere Brasó, Montse Guallar fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

’The Body’ er en dragende, hypnotisk thriller, der med en såre simpel historie formår at skabe suspense af Hitchcock'ske dimensioner. Et lig forsvinder på mystisk vis fra et krematorium. Vi følger politimanden Jaime Peña i det omfattende og ørkesløse opklaringsarbejde, og spørgsmålene hober sig op, efterhånden som filmen skrider frem. Meget anbefalelsesværdig for elskere af klassiske gyserfilm.

body, the

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller
Originaltitel body, the
Instruktør Oriol Paulo
Udgivelsesår 2012
Tags Kærlighed(love), Køn(sex), gift(poison), hævn(revenge), fængsel(prison), mord(murder), detektiv(detective), utroskab(infidelity), lighuset(morgue), Femme fatale, identitet(identity), mangler(missing)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film