Victoria

Er en Thriller, Krimi, Drama film instrueret af Sebastian Schipper med skuespillerne Burak Yigit, Eike Frederik Schulz, Anna Lena Klenke, Frederick Lau fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Filmen 'Victoria' handler om den unge titelkarakter, der er taget fra Spanien til Berlin for at leve livet. En aften i byen møder hun fire unge fyre, der straks inviterer hende med videre ud på eventyr i natten. Men det der skulle have været en sjov bytur, tager en uventet drejning for dem alle. 'Victoria' er optaget i ét langt take. Det vil sige, at der ikke er nogle klip i filmen, der blev optaget mellem klokken 04:30 og 07:00 om morgenen i hjertet af Berlin.

Victoria

Detaljer

Genre Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Victoria
Instruktør Sebastian Schipper
Udgivelsesår 2015
Tags bullet sår(bullet wound), Bank røveri(bank robbery), Berlin, Real tid(real time), lang tage(long take), techno musik(techno music), skud i en enkelt tage(shot in a single take), kører fra politiet(running from police)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film