jennifer - det 8. offer

Er en Kriminal, Thriller, Krimi film instrueret af Bruce Robinson med skuespillerne John Malkovich, Lance Henriksen, Kathy Baker, Kevin Conway fra 1992

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

John Berlin er en træt og udbrændt Los Angeles-strømer. Hans altopslugende besættelse af at fange mordere har ødelagt hans ægteskab og - ikke mindst - hans sjælefred. Berlin flytter derfor til en mindre by for at få styr på sin tilværelse - men bliver hurtigt rodet ind i en ny kompliceret mordsag. Under efterforskningen bliver han overbevist om, at der er tale om en massemorder - og at morderen vil slå til igen... En blind pige, Helena har mødt den mand, John mistænker, og hun er det eneste spor, John kan gå efter. Efterhånden som John stadig bliver mere involveret i sagen og forelsker sig i Helena, udvikler efterforskningen sig til et sandt mareridt, hvor alle kommer under mistanke - inklusiv ham selv!

jennifer - det 8. offer

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel jennifer - det 8. offer
Instruktør Bruce Robinson
Udgivelsesår 1992
Tags overvågning(surveillance), faldende i Kærlighed(falling in love), seriel Killer(serial killer), kæmpe(fight), blindhed og hørehæmmede vision(blindness and impaired vision), spænding(suspense), offer(victim), serien af mord(series of murders), politiet officer(police officer)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film