The Watch

Er en Science fiction, Komedie film instrueret af Akiva Schaffer med skuespillerne Nicholas Braun, Andy Samberg, Willam Belli, Justin Wheelon fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Fire mænd danner en nabovagtgruppe for at komme ud af deres daglige familierutiner og begivenhedsløse liv og opdager pludselig, at de forsvarer jorden imod fremmed invasion.

The Watch

Detaljer

Genre Science fiction, Komedie
Originaltitel The Watch
Instruktør Akiva Schaffer
Udgivelsesår 2012
Tags USA, venskab(friendship), Alien, ægteskab(marriage), død(death), Kastration(castration), Alien invasion, forstad(suburb), sterilitet(sterility), teenage datter(teenage daughter), Neighborhood Watch, uhyggelig nabo(creepy neighbor)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film