Rocky Iii

Er en Sport, Drama film instrueret af Sylvester Stallone med skuespillerne Carl Weathers, Burt Young, Wally Taylor, Hulk Hogan fra 1982

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Rocky møder sin hidtil stærkeste modstander - den frygtingydende Clubber Lang, spillet af ingen ringere en Mr. T. Rocky III er nok den mest spændende og actionfyldte film i serien - og Sylvester Stallone har skrevet, instrueret og spillede hovedrollen med indfølelse og intentsitet.

Rocky Iii

Detaljer

Genre Sport, Drama
Originaltitel Rocky III
Instruktør Sylvester Stallone
Udgivelsesår 1982
Tags døende og død(dying and death), træner(trainer), uddannelse(training), Sport, hævn(revenge), Sport film(sports film), transporter, Boxer, boksning match(boxing match), sejr(victory), rigdom(wealth), comeback, Fame, nederlag(defeat), verden mester(world champion), Challenger, revanche(rematch)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film