Liza Marklund: Livstid

Er en Thriller, Krimi, Drama film instrueret af Jenny Gilbertsson med skuespillerne Björn Kjellman, Anders Palm, Tanja Lorentzon, Erik Johansson fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

David Lindholm er Sveriges mest berømte kriminalbetjent. Da han findes myrdet i sin seng, rydder historien alle forsider! Mistanken falder på hans unge kone, Julia, som bliver anklaget for mordet på ægtemanden og deres forsvundne, fireårige søn, Alexander. Kendes hun skyldig, kan hun se frem til livstid i fængsel. Kvällspressens kriminalreporter Annika Bengtzon er selv midt i en smertefuld skilsmisse. Men da hun søger tilflugt i mordsagen og jagten på Alexander, opdager hun, at David Lindholm gemte på en mørk fortid.

Liza Marklund: Livstid

Detaljer

Genre Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Liza Marklund: Lifetime
Instruktør Jenny Gilbertsson, Ulf Kvensler
Udgivelsesår 2012
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere