Paranormal Activity - The Ghost Dimension

Er en Thriller film instrueret af Gregory Plotkin med skuespillerne Olivia Taylor Dudley, Hallie Foote, Ivy George, Michael Krawic fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
149 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
149 kr Altid Se nu

Plot

Gyseren 'Paranormal Activity: The Ghost Dimension' følger en ny familie bestående af faren Ryan, moren Emily og deres lille datter. Familien er flyttet ind i et nyt hus, hvor de straks finder et videokamera og en kasse med bånd i kælderen. Det går op for dem, at når man kigger igennem kameraets linse, kan man se paranormale væsner, som ellers er usynlige for det blotte øje.

Paranormal Activity - The Ghost Dimension

Detaljer

Genre Thriller
Originaltitel Paranormal Activity: The Ghost Dimension
Instruktør Gregory Plotkin
Udgivelsesår 2015
Tags terror, efterfølger(sequel), jul(christmas), 3D, overnaturlige(supernatural), dæmon(demon), fundet optagelser(found footage)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film